Elindult Közösségi adománygyűjtő kampányunk!

Lead kép
adománygyűjtés
Lead szöveg
Rengetegen írtatok nekünk a közösségi média csatornáinkon, hogy nagyon tetszik a programtervünk és támogatnátok, így elindítottunk kampányunkat, hogy kihelyezhessünk tájékoztató táblákat a mosható pelenkáról szülészeteken, háziorvosi rendelőkben és várókban.

Adománygyűjtésünk célja, hogy a mosható pelenkát minél többen megismerjék már a kisbaba születésekor. Szülészeteken, háziorvosi rendelőkben, védőnői szolgálatokon szeretnénk tájékoztató táblát kirakni, amely megmutatja: van az eldobható pelenka és VAN a mosható pelenka. A két opciónak legalább egyenrangú ajánlásként kell szerepelnie.

Miért foglalkozunk ezzel?

- Mert az EU-ban NAPONTA 250 millió DARAB eldobható pelenka landol a kukában és mert kisbabákat csomagolnak műanyagba egész napokra. A mosható pelenka hosszútávú, praktikus, gazdaságos, hulladékmentes megoldás.

- Mert napi maximum 13 perc plusz ráfordítással jót tehetsz a babádnak, a pénztárcádnak és a Földnek.

- Mert az eldobható pelenkák 61%-a műanyag, mellyel a kisbabák védtelen bőre nap mint nap találkozik.

- Mert műanyagpelenka-reklám már minden hirdetőújságban, appban, online felületen, TV spotban, várandós csomagban, patikában VAN, de arra senki sem hívja fel a figyelmet – legalább – egyenrangú lehetőségként, hogy VAN egy olyan pelenkázási lehetőség is, mely gazdaságos, egészségesebb és környezettudatos.

- Mert jelenleg Magyarországon közel 20.000 családban van már jelen a mosható pelenka, szeretnénk ezt a számot növelni.

- Mert nemrég egy alapítványi pályázaton szerettünk volna forrást szerezni erre a kampányra, ahol az elbírálóktól azt az elutasító választ kaptuk, hogy a mosható pelenka elitista. Szerintünk nem az! Ha szerintetek sem, és egyetértetek a céllal, adjuk össze együtt, hogy megvalósulhasson legalább 30 helyen a táblakihelyezés és tisztába tegyük: a mosható pelenka NEM "úri huncutság"!

Egyetértesz, hogy minden kisbabának vegyszermentes és műanyagmentes ápolásban kellene részesülnie?

Akkor kérünk, támogasd Mosható pelenkával a jövőért programtervünket, hogy kitehessük a tájékoztató táblákat a rendelőkbe! Köszönjük!!

Ez is érdekelhet

Az elitista mosható pelenka

Lead kép
Lead szöveg
A mosható pelenka népszerűsítésére szerettünk volna forrást szerezni. Néhány indokot el tudtunk volna képzelni, amivel elutasítják a pályázatunkat, de arra, amit kaptunk, egyáltalán nem számítottunk…
- véleménycikk -