Ajándék a dolgozóknak, ajándék a természetnek!

 
Mikulásajándék céges dolgozóknak: Madárkalács

 

Tiszta bakancsokat az irodaablakba, a mi Mikulásunk úgy pakolja a puttonyát, hogy a kollégák mellett sok didergő kismadárnak is feldobja a napját!

A madárkaláccsal hazai madárfajoknak kedvezhettek a téli fagyok idején. Mi minden kelléket , az alapanyagokat és a leírást biztosítunk, környezettudatos csomagolásban átadjuk Nektek, így már csak ki kell osztani a kollégáknak. Munkatársaitok otthon készíthetik el önállóan vagy családjukkal a különleges eleséget, majd saját ablakukba kitehetik, hogy a közelben élő madarakat megvendégelhessék. Az ajándékkal a természetnek is kedvezünk!

Miért jó télen segíteni a madarakat? Nézd meg erről készült videónkat:

 
 
csíra
 
Nőnapi csomag: egészség az első hajtásban!

 

Készüljetek idén fenntartható ajándékkal a szebbik nemnek nőnap alkalmából, mondjunk együtt NEM-et a környezetterhelésre!

Csíra-csomagunk roppanós friss zöldséget biztosít a tavaszi fáradság idejére. A csíráztatáshoz szükséges alapanyagokat és a leírást biztosítjuk, így minden kollégád otthon készítheti el magának a finom és egészséges falatokat. Természetesen mindez környezettudatos csomagolásban érkezik az irodátokba a megrendelt darabszámban.

Miért jó a csíra?

  • fenntartható
  • egészséges (vitamindús, magas antioxidáns tartalom, könnyen emészthető)
  • szezonális

 

Keress minket bizalommal!

Kapcsolat:
Panka kontakt