Green Challenge

A Zöldövezet vadiúj, rendhagyó vállalati programja a Green Challenge, amely során kiderül, a Ti cégeteken belül ki lesz a Zöld Bajnok!

Hogyan épül fel a program?

céges irodazöldítő verseny csapatépítés

 1.  Céges felmérés 
  Minden egyes cég különböző, más és másfelé barangolnak éppen a zöldülés felé vezető úton. Egy előzetes konzultáció során felmérjük, hogy Ti merre jártok éppen, hogy személyre szabottan a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani Nektek. Ez magában foglal majd egy rövid kérdőívet, hogy tisztában legyünk az irodátok adottságaival (pl. van-e konyha, kantin, zöld önkéntes csapat vagy éppen szelektív hulladékgyűjtés). Nincsenek rossz válaszok, bárhol is tartotok, tudunk majd együtt fejlődni! 
   
 2. Céges előadás 
  Egy színes, edukációs alkalom, amely során bevezetünk Titeket a fenntarthatóság világába, együtt felfedezzük az alapokat. Emellett bemutatjuk Nektek a Green Challenget (mely az előzetes kérdőív alapján már kifejezetten a Ti adottságaitokra és igényeitekre igyekszik válaszolni), hogy tudjátok, mire számítsatok majd az elkövetkező 3 napban. Az előadás kb. 60 perces, online vagy hibrid formában. 
   
 3. Kihívás 
  Három napon keresztül összemérhetitek tudásotokat és eltökéltségeteket a kollégákkal. A legjobb elnyeri a Zöld Bajnok címet, melynek büszke tulajdonosát a kihívás 3 napjának leteltével hirdetjük majd ki. 
   
 4. Challenge Day 
  Választható +1 nap, amely során kimozdulunk az irodai mókuskerékből és együtt kimegyünk a természetbe kikapcsolódni és tenni valami jót!

 

Kedvet kaptatok egy zöld kihíváshoz? Ne habozzatok!

Kapcsolat:

Panka kontakt