Rólunk

 

A Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület tagjai rendezvények környezetterhelés csökkentéséért dolgoznak, karitatív csapatépítéseket szerveznek, hulladékból játszóházat építenek, környezetbarát kertészkedést vállalnak. Mindezeken keresztül hirdetjük az anyag- és erőforrás takarékosság elvét, a környezethez hangolt fogyasztás fontosságát.
 

Tisztségviselőink:

Lászlóné Csobay Krisztina, elnök; Sidóné Koller Andrea, társelnök; Domonyik Annamária, alelnök

Adatok:

Székhely: 8097 Nadap, Haladás út 58.

Adószám: 18250767-2-07

Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-97830625

Programok:

Közhasznú tevékenységeink keretén belül komplex megoldásokat kínálunk tudatformálástól az újrahasználatig. Cégek csapatépítő programjait a társadalmi felelősségvállalás szellemében jótékony formában szervezzük. Óvodák, kórházak, otthonok megszépítésére vállalkozunk a Segéd-kezek önkéntes programon belül. Rendezvények, közösségi helyszínek hulladékgazdálkodásának környezetbarát megszervezését vállaljuk szelektív hulladékgyűjtés és takarítás kialakításával, illetve teljes körű hulladékgazdálkodási szolgáltatás megszervezésével.

RePlacc hulladékból készült mobil játszóterünk a legkisebbek számára is megmutatja, kis gondolkodással a régiből is újat alkothatunk.

Tanösvényfelújítások, zöld túrák szervezésével visszük a természet szeretetét közelebb az emberekhez.

A betétdíjas rendszer elkötelezett híveként kínáljuk a visszaváltható ÚjraPoharat, mely a rendezvények hulladék kibocsátását akár 50-60%-kal is csökkentheti.

A Zöldövezet Társulás Egyesület környezetvédelmi tevékenységeit vallási és politikai hovatartozástól függetlenül végzi bármilyen rendezvényen!

Elérhetőségek:

e-mail: info@zoldovezet.info

tel.: +36 20 344 4750

csapatkép