Működj Zölden!

Működj zölden!


Legújabb programunk a Működj Zölden!, melynek keretén belül egy motivációs játékra várunk Benneteket kollégáitokkal az irodai mindennapok kizöldítésére,  környezettudatos tippekkel, versennyel fűszerezve.

 

Miről szól a program?

Célunk egy motiváló, könnyed program kidolgozása volt, melynek keretében megmutatjuk az irodai dolgozóknak, azaz Nektek, hogy csökkenthetitek egyénként és csapatként az ökológiai lábnyomotokat a munkában. A négy hetes fenntarthatósági kihívás irodai dolgozóknak szól, négy különböző témában versenyeztek egymással (Energia/Közlekedés, Hulladék, Étkezés, Újrapapír). Ehhez mi adunk szakmai támogatást, kiadványunkból tanulhattok, videókkal tippeket adunk hogyan csökkentsétek “irodai lábnyomotokat”.

A kérdés: Ki lesz az iroda zöld bajnoka? ;)

 

Hogyan lehet jelentkezni?

A programon egy előadás áráért vehettek részt csapatotokkal, a regisztráció határideje március 15. Biztosítsátok be a helyeteket mihamarabb, mert már most sok az érdeklődő. Az érdeklődőknek március 7-én, 16 órakor lehetőségük lesz egy online tájékoztatóhoz csatlakozni ezen a linken, melyben ismertetjük a Működj Zöldent és megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket, bárkit szívesen látunk.

A verseny márciusban indul és májusig teljesíthetőek a heti kihívások. A nyerteseket júniusban hirdetjük ki.

Reméljük, nemcsak a tavasz hozza el a megújulást, hanem a hétköznapokban Ti is szuper tippeket kaptok a környezettudatos irodázáshoz. Mutassunk együtt példát más cégeknek, hogy a fenntarthatóság a természetes attitűd része maradjon hosszú távon! Tartsatok velünk a 4 hetes zöldülésben!

 

Hetek

 

A „Működj Zölden!” programmal a célunk a kis-, közép- és multinacionális vállalkozások fejlesztése és szemléletformálása a környezettudatos
hulladékkezelés kapcsán. A kezdeményezés során a hulladékmegelőzés és szelektív gyűjtés van fókuszban, azonban olyan további hasznos
fenntarthatósággal kapcsolatos témákat is érintünk mint az étkezés, közlekedés, hogy cégetek minél átfogóbb zöldstratégiával rendelkezessen!


Felkeltette az érdeklődéseteket? Irány a regisztráció!


 

Már megkapta a csapatod a fiókotokat? Legyetek Ti a legjobbak!

Induljon a kihívás! Let the challenge begin!

 


A program a KEHOP-3.1.5-21-2021-00003 sz. “Szemléletformálás, oktatás, tudatosítás” című projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.