Céges jótettek igazi összefogásban

Lead kép
csapatkép rwnd bbm zöv
Lead szöveg
Ilyen az, amikor jól láthatóan kiegészítjük egymás munkáját! Csodás hangulatban telt a Rewind Agency csapatépítője, amit a Zöldövezet Társulás szervezett meg a Budapest Bike Maffia kertjében. Miért pont itt és így?

A Rewind Agencynek régóta ügyfele a Budapest Bike Maffia, kreatív munkával segítik a szervezet láthatóságát. Nem volt kérdés, hogy az ügynökség aktív karitatív csapatépítőjét a BBM Közösségi kertjében szeretné megszervezni. Ehhez hívták segítségül a Zöldövezet tapasztalatát, hiszen mivel is ügyfelük vagyunk, kipróbálhatták milyen a valóságban valóban zöld karitatív csapatépítő szervezési programunk. Lassan 10 éve szervezünk-koordinálunk jótékony csapatépítőket, így örömmel elfogadtuk a felkérést!

"Kommunikációs oldalról rengeteget foglalkoztunk a Zöldövezet-féle karitatív csapatépítőkkel, valamint a Bike Maffia Farmmal is, hiszen misszióvezérelt kreatív ügynökségként, mindkét szervezettel szoros együttműködésben vagyunk, évek óta. Imádtuk, hogy a hús-vér fizikai valóságban is megtapasztalhattuk mindkettőt, ráadásul egyszerre! Mondjuk nem egy csapásra, hanem jó sok csákánycsapásra, ásó taposásra és lapát emelésre, de megérte: a nap végére elkészült a mezítlábas ösvény, amit persze fel is avattunk. Jó volt kiszakadni az irodából, a monitorok mögül és a fizikai tettek mezejére lépni. Ezúttal így járulni hozzá a nekünk fontos ügyekhez." - Pálfai-Turján Réka, projektvezető, stratéga - Rewind Creative

 

És igazán jól sikerült a program! 

A cél az volt, hogy az egész napos kritatív céges programon elkészüljön a terápiás kert éke, a mezítlábas ösvény. A Rewind céges önkéntes csapata fogta a csákányokat, lapátokat, mértek, szegélyeztek és letették a különböző textúrákat, amit már most bárki kipróbálhat a kertben! Az eredmény fantasztikus lett, ott helyben ki is próbálta a banda.

A jó hangulatot biztosította, hogy az önkéntesek egy része a Zöldövezet szakácsával bográcsos ebédet is készített. A derekasan elvégzett munka után szuper volt megpihenni és élvezni egymás társaságát a lugasban kialakított étkezőhelyen.

Mindezt valóban zöld megoldásokkal!

Ugyanis a kertben víz nincs bevezetve, így vizesballonokkal, szódával készültünk, hogy ne termeljünk feleslegesen PET palack hulladékot! Szezonális gyümölcsöket kínáltunk és a konyhai zöldhulladék a komposztba került. Az étkezésnél porcelántényérokat használtunk, amit aztán elmosogattunk. Nem volt műanyag- vagy papírpohár, vittünk Újrapoharat, amivel szintén nem hagytunk ott temérdek hulladékot a helyszínen. A hangulat remek volt, bízunk benne, hogy lesz ismétlés, mert mi nagyon jól éreztük magunkat!

Aki nem hiszi, kérdezze meg őket, milyen egy valóban zöld karitatív csapatépítő egy jó ügy érdekében!

 

Kedvet kaptatok? Keressetek minket egyedi ajánlatért!

Panka kontakt

 

Céges programjainkról bővebben Kriszta beszélt a Radiocafé műsorán: