Segéd-kezek a Pál-völgyi-barlangnál, a TerraCycle csapatával

Lead kép
cover
Lead szöveg
A TerraCycle csapatával egy egész napos Segéd-kezek karitatív csapatépítő nappal indult az együttműködésünk. Ahogy biztos sokan tudják (de még nem elegen), a TerraCycle egy másra, mások által már nem felhasználható hulladékok (pl. cigicsikk) újrahasznosításával foglalkozó, 500 főt foglalkoztató nemzetközi cég. Nálunk gyakorlatilag soha nem lehet az együttműködés akadálya egy vállalat tevékenysége, (hiszen valljuk, hogy a környezet, ezáltal mindannyiunk érdeke az, hogy válogatás nélkül, minden lehetőséget megragadjunk a szemléletformálásra). De azért nem tagadhatjuk, hogy extra lendületet adott nekünk az, hogy egy, a miénkhez ennyire hasonló területről érkező csapat bízott meg minket az önkéntes napjuk megszervezésével.

 

infografika

 

A csapat lelkesedése kitartott az egész napra, ami ennek köszönhetően vidáman és szorgosan, dolgosan telt. Mindannyiunk meglepetésére végül több feladatot végzett el a brigád, mint amit terveztünk. A befogadó helyszín, a Pál-völgyi-barlang részéről is csodálkozva állapították meg, mennyi minden készült el egyetlen nap alatt.

Terracycle_velemeny

Remek ösztönző erő volt, hogy a feladatok változatosak voltak: virágültetés, kerítés csiszolás és festés, a kapu és az információs táblák felújítása, valamint a velünk önkénteskedő vállalati csapatok körében nem véletlenül népszerű bogárhotel készítés.

 

Balint

Panka

Afelől mondjuk nincs kétségünk, hogy az elalvással aznap este egy résztvevőnek sem adódott nehézsége…

Nyerjetek munkahelyi csapatotoknak egy tényleg zero waste csapatépítő napot! Tudjatok meg többet és regisztráljatok hamarosan induló "Működj zölden!" programunkra:

https://www.zoldovezet.info/form/ceges-regisztracio

Ti is Segéd-keznétek? Kérjétek ajánlatunkat!

Kontakt:

Domonyik Panka, projektmenedzser

domonyik.annamaria@zoldovezet.info