Örökös tagság

Lead kép
Erika
Lead szöveg
Amikor 2022 tavaszán Erikával először találkoztunk, még Szegeden élt és nem láttuk, hogyan fog tudni becsatlakozni hozzánk, ha felvesszük. Ő teljes lelkesedéssel győzött meg minket, hogy rendben lesz a budapesti munkahely, meg fogja oldani a bejárást...

Azon a nyáron kezdett végül, egyből be is dobtuk a mélyvízbe az egyik legnagyobb rendezvényzöldítési programunkkal. Az állásinterjún tapasztalt határozottsága ott is, és azután is jellemző maradt rá: mindent megold! Erika érkezésével egy nagy szív is bejött a Zöldövezet Társulás kapuján: azóta tartjuk meg a csapaton belüli szülinapokat, lett egy fantasztikus önkéntes csapatunk a gondozása alatt, kiemelten figyelünk az egyedi igényekre, a rábízott projektek mindig sikeresek és a partnereink is mindig elégedettek. Ha Erika valahol ott van, akkor nyugalom van és minden rendben lesz.

Most, hogy elválnak útjaink a hétköznapokat tekintve, kis darabunk kihullik a gépből és hát na, tényleg szomorúak vagyunk. Készülve a búcsúzás napjára, egyszerre sírva és nevetve néztük át a közös fotókat, emlékeztünk vissza az együtt átélt élményekre. És ekkor jött az ötlet: hiszen Ő is itt akar maradni a közelünkben önkéntesként, időszakos besegítőként, és mi is szeretnénk, ha társunk lenne a jövőbeli zöldítő úton. Így úgy döntöttünk: MEGALAPÍTJUK A ZÖLDÖVEZET ÖRÖKÖS TAGJA címet!

Köszönjük a velünk töltött időt és a hiteles, mindig lelkes munkát, és

üdvözöljük Német Erikát, a Zöldövezet Társulás első Örökös tagját!