Játszd újra! - Zéró Emisszió standunkon!

Lead kép
stand
Lead szöveg
Ökolakat, zéró emisszió, chill-pont, és zero-waste kézműveskedés egy helyen!
Ha szerinted is lejárt már a csillámtetováló és lufihajtogató bohócok kora, mutatunk valami sokkal szórakoztatóbb, ráadásul valóban fenntartható programot, amit zöld szívvel állított össze szakértő csapatunk!

 

Zéró emisszió? Az micsoda?

Élvezetes programok károsanyag-kibocsátás nélkül - nálunk lehetséget! Standunk világítása napelemmel működik, egyik legnépszerűbb standelemünk pedig az átalakított bicikli, aminek tekerésével telefont lehet tölteni (a különböző telefonokhoz való töltőkábeleket is biztosítjuk)

 

Sílécből indiánsátrat csináltatok, ez most komoly?

Persze, és a gyerekek imádják! Az ovisok hatalmas lelkesedéssel játsszanak végig mindent! :) Kipróbálhatják RePlacc játszóházunk elemeit, amik egytől-egyik hétköznapi tárgyak újrahasznosításából születtek: biciklikerékből célbadobó, farmernadrágból óriás állatfigurák, autógumiból hinta.

 

replacc

 

Hogy lehet egy bőröndbe szabaduló szobát rakni?

Mi ezt is megoldottuk, hogy egy hordozható szabadulós kalandot hozzunk létre! Szállj be az Ökolakat rejtélyeinek megoldásába! Izgalmas fenntarthatósági kérdésekkel fejtjük meg a titok- azaz a bőrönd nyitját ;) 

 

Hozzá lehet nyúlni a stand elemeihez?

Sőt, kötelező, hiszen az egész interaktív! Ezért is készült minden színes, látványos molinókkal, strapabíró anyagokból. 

Szokott gondot okozni a maradék ételek felhasználása? Szeretnél kevesebb hulladékot termelni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Jó lenne tudatosabban bevásárolni? Esetleg a komposztálásba is belekezdenél? Standunkon játékos formában juthatsz a hétköznapokban hasznosítható tudáshoz, ötletekhez.

Bátran keressétek animátorainkat, akik megmutatják a játékok működését, és rengeteg hasznos információt is tanulhattok tőlük! Sőt, Trash art kézműves foglalkozásunk keretében maradékokból varázsolunk jópofa tárgyakat együtt. 

 

stand

 

Folyamatosan bővülő játék-kínálatunkban ovisoktól az idősebb korosztályig mindenkit izgalmas programokon keresztül juttatunk közelebb a környezettudatos életmódhoz.


Felkeltettük az érdeklődésedet? Keress minket további információkért!

Rendezvényekre vonatkozó ajánlatunkat itt találod: 

https://zoldovezet.info/kornyezeti-neveles/stand