Elindult Magyarország egyetlen moshatópelenka-applikációja!

Lead kép
ökotipegő applikáció
Lead szöveg
A Zöldövezet Társulás Egyesület megalkotta Magyarország egyetlen moshatópelenka-app-ját, az Ökotipegő applikációt. A platform naplózási funkcióval és hasznos cikkekkel segíti a családokat a hulladékmentes pelenkázásban. Az innovatív megoldás a környezettudatos babaápolás népszerűsítése mellett a magyar moshatópelenka-gyártó kisvállalkozások és hazai moshatópelenka-webshopok munkáját is támogatja.

Az applikáció alapötlete még 2018-ban fogalmazódott meg a Zöldövezet munkatársaiban egy elhivatott önkéntes csapat segítségével. A cél az volt, hogy a környezettudatos praktikákat kereső szülőket a mai kornak megfelelő edukációs platformmal szólítsa meg a Zöldövezet. 2022-ben ismét elővette a terveket, és szakértő önkéntesek pro bono segítségével összehangolta az Ökotipegő applikációt a környezetvédelmi egyesület szemléletformáló munkájával.

„Az Ökotipegő applikációt összehangoltuk moshatópelenka-kölcsönzőnkkel, hogy a magyar kisvállalkozások termékeit lehessen elsődlegesen tesztelni, támogassuk a hazai gyártók és webshopok munkáját. Nagyon büszke vagyok az applikációra, egy olyan szolgáltatást hoztunk létre, amelyen keresztül a környezetvédelem alapvető szokássá tud válni!”

– mondta el Csobay Krisztina, a Zöldövezet Társulás Egyesület elnöke.

Az Ökotipegő applikáció díjmentesen letölthető androidos és IOS-os telefonra is.

Letöltés ANDROIDOS készülékre

Letöltés Iphonera

 

További információ:

Csobay Krisztina

elnokseg@zoldovezet.info 06205092007

www.zoldovezet.info/mosipelus

 

app bent