Elindult a Tegyük tisztába a Földet! kampányhét

Lead kép
tegyük tisztába a földet
Lead szöveg
Magyar kisvállalkozások fogtak össze 6,7 millió tonna hulladék ellen a Zöldövezet Társulás vezetésével. A Tegyük tisztába a Földet kampány célja, hogy megmutathassák: az eldobható babaápolási termékek komoly környezetterhelést okoznak, és van helyettük környezettudatos, hosszútávú, GAZDASÁGOS és csinos megoldás!

 

A Tegyük tisztába a Földet! kampány 2023. április 24-30. között zajlik a nemzetközi mosható pelenka hét idején. Összefogtunk mosható pelenkákat gyártó hazai kismanufaktúrákkal, a WAHM-okkal (work at home moms), hogy megmutathassuk az eldobható babaápolási termékek árnyoldalait és ismertessük az egészségesebb, gazdaságosabb és környezettudatosabb babaápolás LEHETŐSÉGÉT!

Régóta együttműködünk a magyar pelenkavarró édesanyákkal, kis manufaktúrákkal, mosipelus kölcsönzőnkben is a hazai WAHM-ok pelenkáit lehet ingyen kibérelni. Nekünk Zöldövezetes anyukáknak a legfontosabb, hogy megmutassuk, hogyan tudjuk a legkisebb ökolábnyomot hagyni a pelenkázáskor.- mondta el Koller Andrea, a Zöldövezet társelnöke.

A héten változatos eseményekkel készülünk a családok számára, minden nap egy fontos tényt, tippet, praktikát mutatunk be a pelenkázás kapcsán, de lesz szakértői beszélgetés a természetes babapopsi ápolásról is, sőt bemutatjuk a magyar anyukák által vezetett webshopokat és mosható pelenkacsomag-kölcsönzési lehetőségeket is.- tette hozzá Csobay Krisztina, elnök

A hétvégén az összefogás csapatának felajánlásában ingyen MOSHATÓ PELUS csomagot is kisorsolnak a szervezők. Töltsd ki a totót, és nyerd meg! 

Az összefogásban részt vevő vállakozások bemutatkozása:

és persze a Zöldövezet Társulás Egyesület családjai!