Még mindig fenntartható fogadalmak

Lead kép
restart
Lead szöveg
Eljött az április eleje, egy negyedév már eltelt az évből. Újévkor sokan tesznek fogadalmakat, amelyet időközönként érdemes megvizsgálni, hol tartunk a megvalósításukkal - vagy ha nem kezdtük el, akkor mi akadályozott meg minket benne.
Nézzük, milyen fogadalmakat javasoltunk nektek év végén, és hogyan kaphattok új lendületet a betartásukhoz!

 

Fogadalom: Hetente legalább egyszer kiváltom az autót tömegközlekedéssel, sétával vagy biciklivel.

Itt a tavasz, a jó idő, ami sokkal könnyebbé teheti ennek a fogadalomnak a betartását. Ezzel ráadásul nem csak a környezetnek teszel jót, hanem magadnak is, hisz napi 30 perc kellemes séta is nagy arányban csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.

Fogadalom: Ha sokszor és messze utazom, repülőút helyett inkább vonatra szállok.

Ha még csak most tervezed az utazásod, akkor még nagyon jó áron tudsz busz- és vonatjegyeket foglalni a környező országokba. Ne halogass! Ha pedig ismersz klassz vonatjegy kereső oldalt, oszd meg velünk facebook kommentben!

Fogadalom: Heti egy zuhanyzást lerövidítek 4 percre! Minden lefaragott perccel kb 8 liter vizet meg tudok spórolni!

Ha időzavarban vagytok, akkor mérjétek az időt és pont 4 percnél hagyjátok abba a zuhanyzást.

Fogadalom: Hetente legalább egy nap nem eszek húst.

Tavasszal friss zöldségekkel és gyümölcsökkel bővül a hazai szezonálisok időszaka, így nagyobb választék lesz a piacokon, termelőknél, változatosabb recepteket is ki tudtok próbálni majd. A magyar ételeknek is van vega verziója, lehet azzal is kísérletezni.

Fogadalom: Nem veszek esküvőre, más ünnepekre új ruhát!

A jövő héten hosszúhétvége és tavaszi szünet lesz, szervezzetek gardrób-turit barátaitokkal, csereberéljetek egymás közt!!

Fogadalom: A táskámban mindig lesz egy kulacs, hogy ne vegyek műanyag palackot!

Ha sokszor elfelejted betenni a kulacsot, bevezethetsz egy büntiperselyt: annyiszor száz forintot dobj bele, ahányszor elfelejtetted.

+1 Fogadalom lányoknak: Kipróbálok egy újrafelhasználható menstruációs terméket!

Ha hezitáltok vagy vannak fenntartásaitok, nyugodtan nézzetek szét a cikkeink között! Találtok termékajánlókat is, és nyugodtan forduljatok a gyártóhoz is a kérdéseitekkel!