Egyemmeg! családi nap

Lead kép
Lead szöveg

Az Egyemmeg! napon mindenki talál programot magának! Családi és gyerekprogramok, koncertek, bábelőadások, meseórák, veteményes kalandok, gasztroslam, fenntartható uzsonnakészítés várja az érdeklődőket ingyenesen, országszerte több mint 20 helyszínen! Fellép Bognár Szilvi, Gubás Gabi és a Hahó Együttes.

Az Egyemmeg! napon választ kaphatunk az étkezés és a környezetvédelem kapcsolatával, a fenntartható háztartásszervezéssel, vagy a menzareformmal kapcsolatos kérdéseinkre, miközben az egész család együtt szórakozik.

Az érdeklődők megtudhatják, hogy ''hogyan lehet úgy beépíteni az egészséges táplálkozást a mindennapjainkba, hogy az a környezetünket is óvja''. Az Egyemmeg! nap programjai gyakorlatban mutatják meg a fenntartható forrásból, helyi termelőktől származó, szezonális, és vegyszermentes élelmiszerek fogyasztásának előnyeit az egész család számára.

 

A gyerekek bepillantást nyerhetnek a szezonális uzsonnakészítés rejtelmeibe, koncerteken, meseóránvagy környezettudatos kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, a szülők pedig sokszínű programjaink keretében tájékozódhatnak az egészségtudatos, környezetkímélő és gazdaságos életmód mikéntjeiről.

 

Kiemelt programok:

 

*10:00 Megnyitó

*11:00 Bognár Szilvi koncert (helyszín: Szimpla kert)

*12:00 Szakmai kerekasztal beszélgetés: Miért vagy így besózva? A menzareform, és ami mögötte van (helyszín: FSZEK - Márai Sándor Könyvtár)

*14:30 Gubás Gabi koncert (helyszín: Doblo Bor és Bár)

*16:00 Hahó együttes koncertje (helyszín: Kőleves vendéglő)

 

Vegyél részt az eseményen, gyűjtsd a pontokat és használd az #egyemmegnap hashtaget!

1

2

 

 

 




Az Egyemmeg! nap támogatója a Norvég Civil Támogatási Alap