Túl sok cucc program rendezvényeken

Lead kép
Lead szöveg
Kétkezi munka adományozásakor hamar eszünkbe jut a tárgyi adományozás is. Nem feltétlenül az új tárgyak megvásárlása a jó megoldás! A Humusz Szövetség Nulla Hulladék hálózati tagjaként a Zöldövezet Társulás Egyesület is csatlakozott a Túl sok cucc programhoz.

Második alkalommal mutatjuk be a nagyközönség számára a Földművelésügyi Minisztérium Zöld forrás programja által támogatott Túl sok cucc kezdeményezést. A Humusz Szövetség tulsokcucc.hu honlapja a tárgyi adományozást hivatott népszerűsíteni, de nem a klasszikus formában.

A http://tulsokcucc.hu összehangolja a kéréseket és felajánlásokat, annak érdekében, hogy a megfelelő kérések az év minden napján eljuthassanak a címzettekhez. Azokat a tárgyakat, amelyeket az adományozók már nem használnak, számukra feleslegessé válnak, a honlap segítségével könnyen célba juttathatják egy igénylő szervezet számára. Ezzel megvalósul a közvetett cél is, a hulladék megelőzés.

Egyesületünk Segéd-kezek programjához kapcsolva, intézmény felújítás keretében kétkezi önkéntes munkásainak és érdeklődőinek mutatja be a Túlsokcucc projektet Kamaraerdőben, 2015. április 23-án.

további infó: info[kukac]zoldovezet.info