Működj Zölden!

Működj zölden!


Legújabb programunk a Működj Zölden!, melynek keretén belül egy motivációs játékra várunk Benneteket kollégáitokkal az irodai mindennapok kizöldítésére,  környezettudatos tippekkel, versennyel fűszerezve.

 

Miről szól a program?

Célunk egy motiváló, könnyed program kidolgozása volt, melynek keretében megmutatjuk az irodai dolgozóknak, azaz Nektek, hogy csökkenthetitek egyénként és csapatként az ökológiai lábnyomotokat a munkában. A négy hetes fenntarthatósági kihívás irodai dolgozóknak szól, négy különböző témában versenyeztek a többi céggel (Energia/Közlekedés, Hulladék, Étkezés, Újrapapír). Ehhez mi adunk szakmai támogatást, kiadványunkból tanulhattok, videókkal tippeket adunk hogyan csökkentsétek “irodai lábnyomotokat”.

Minél jobban, azaz zöldebben teljesít a csapatotok/cégetek, annál nagyobb eséllyel nyeritek meg a Zöldövezet által szervezett csapatépítőt. A kérdés: Ki lesz a legzöldebb iroda? ;)

 

Hogyan lehet jelentkezni?

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melynek határideje április 1. Biztosítsátok be a helyeteket mihamarabb, mert már most sok az érdeklődő.

A verseny márciusban indul és májusig teljesíthetőek a heti kihívások. A nyerteseket júniusban hirdetjük ki, ekkor kiderül, ki nyeri a valóban Zöld csapatépítőket.

Reméljük, nemcsak a tavasz hozza el a megújulást, hanem a hétköznapokban ti is szuper tippeket kaptok a környezettudatos irodázáshoz. Mutassunk együtt példát más cégeknek, hogy a fenntarthatóság a természetes attitűd része maradjon hosszú távon! Tartsatok velünk a 4 hetes zöldülésben!

 

Hetek

 

A „Működj Zölden!” programmal a célunk a kis-, közép- és multinacionális vállalkozások fejlesztése és szemléletformálása a környezettudatos
hulladékkezelés kapcsán. A kezdeményezés során a hulladékmegelőzés és szelektív gyűjtés van fókuszban, azonban olyan további hasznos
fenntarthatósággal kapcsolatos témákat is érintünk mint az étkezés, közlekedés, hogy cégetek minél átfogóbb zöldstratégiával rendelkezessen!


Felkeltette az érdeklődéseteket? Irány a regisztráció!


 

Már megkapta a csapatod a fiókotokat? Legyetek Ti a legjobbak!

Induljon a kihívás!

 


A program a KEHOP-3.1.5-21-2021-00003 sz. “Szemléletformálás, oktatás, tudatosítás” című projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.