Működj zölden velünk!

Lead kép
Karitatív csapatépítő
Lead szöveg
A Zöldövezet Társulás most az irodák felé fordul, itt IS Társatok leszünk a zöldülésben! ;)
Legújabb programunk a Működj zölden!, melynek keretén belül egy motivációs játékra várunk Benneteket kollégáitokkal az irodai mindennapok kizöldítésére, környezettudatos tippekkel, versennyel fűszerezve.

Miről szól a program?

Célunk egy motiváló, könnyed program kidolgozása volt, melynek keretében megmutatjuk az irodai dolgozóknak, azaz Nektek, hogy csökkenthetitek egyénként és csapatként az ökológiai lábnyomotokat a munkában. A négy hetes fenntarthatósági kihívás irodai dolgozóknak szól, négy különböző témában versenyeztek a többi céggel (Energia/Közlekedés, Hulladék, Étkezés, Újrapapír). Ehhez mi adunk szakmai támogatást, kiadványunkból tanulhattok, videókkal tippeket adunk hogyan csökkentsétek “irodai lábnyomotokat”. Minél jobban, azaz zöldebben teljesít a csapat/cég annál nagyobb eséllyel nyeritek meg a Zöldövezet által szervezett csapatépítőt. A kérdés: Ki lesz a legzöldebb iroda? ;)

Hogyan lehet jelentkezni?

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a http://zoldovezet.info/form/ceges-regisztracio linken értek el, április 1-ig. Biztosítsátok be a helyeteket mihamarabb, mert már most sok az érdeklődő, a verseny pedig márciusban indul.

A program márciusban indul és májusig teljesíthetőek a heti kihívások. A nyerteseket júniusban hirdetjük ki, ekkor kiderül ki nyeri a valóban Zöld csapatépítőket.

Tartsatok velünk a 4 hetes kizöldülésben, reméljük nem csak a tavasz hozza el a megújulást, hanem a hétköznapokban ti is szuper tippeket kaptok a környezettudatos irodázáshoz. Mutassunk együtt példát más cégeknek, hogy a fenntarthatóság a természetes attitűd része maradjon hosszú távon.

 

A program a KEHOP-3.1.5-21-2021-00003 sz. “Szemléletformálás, oktatás, tudatosítás” című projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.