Bogárhotel, madárodú, kertészkedés – egy újabb csodás Segéd-kezek nap!

Lead kép
csapat
Lead szöveg
Pénteken nálunk járt a TerraCycle és a Loop csapata, együttes erővel szépítettük a Pál-völgyi-barlang felszíni területeit a Segéd-kezek csapatépítő programunk keretében.

 

Igazi szupercsapattal dolgozhattunk együtt, olyan lendülettel és hatékonysággal vetették bele magukat a munkába, hogy a betervezett feladatokon és javításokon felül extra kerítésszakaszokat varázsoltak újjá. Még az égiek is mellénk szegődtek, gyönyörű napsütéses, pólós időben dolgozott a hat csapat: madárodút, bogárhotelt készítettek; kertészkedtek; padot, korlátot, kaput csiszoltak és festettek, valamint felújították az információs táblákat. Szemmel látható a változás, már a bejárati nagykapun is látszik az eredmény, a csiszolásnak és lazúrnak, na meg a szorgos kezeknek hála szebb, mint újkorában. Még a vadonatúj postaláda is szebben mutat rajta!

Hosszú, de eredményes nap volt, nekünk is hatalmas élmény. Reméljük, a TerraCycle és a Loop csapata is hasonló tapasztalatokkal tért haza, és még találkozunk. Mi azóta is irigyeljük a bogarakat, szebb otthon épült nekik, mint ahol mi lakunk…
 
Ha arra jártok és megtaláltátok az új bogárhoteleket, küldjetek róla képet!