ZöldÖvezet a tizedik HVG Állásbörzén

Lead kép
Lead szöveg
Már-már hagyományszerű a HVG Állásbörze és a ZöldÖvezet Társulás együttműködése, hogy Magyarország első intézményektől független állás- és képzési vására a zöldítés jegyében adjon lehetőséget a diplomás fiataloknak. Az év első, a HVG tizedik állásbörzéjén sem volt másképp, amely egyébként nem ért véget, hiszen a virtuális térben javában zajlik tovább egészen március 11-éig.

A SYMA Csarnokban február 22-23-án megrendezett börze szervezői fokozott figyelmet fordítanak a zöld szemléletmódra, hiszen általában 9-10000 látogató is megfordul az eseményen: az állásbörze megszokott elemei a szelektív hulladékgyűjtők, melyek helyes használatához segítséget/felvilágosítást ezúttal is zöld hostess adott. A látogatói térben található gyűjtők mellett kihelyezett catering hulladékát immár teljesen szelektáltuk: ''műanyag tányér/fólia - tetrapack - üveg - PET'' bontásban távoztak a rendezvény területéről.

 

 

A minden évben kétszer megrendezett vásáron nemcsak állásajánlatokat kínáló cégekkel, hanem képzési lehetőségeket bemutató intézményekkel és vállalkozásokkal is találkozhatnak az érdeklődők, illetve számtalan hasznos szakmai program, workshop és tréning segíti a (leendő) munkavállalókat tudásuk felmérésében, és az álláskereséssel kapcsolatos legfontosabb gyakorlatok megismerésében.

 

 

2012-ben is folytatódik a HVG Állásbörze nagy sikerű és környezettudatos folytatása, a virtuális börze, melyre az e-reg rendszer segítségével online regisztrálhatsz, illetve adhatod le CV-det. Tavaly ősszel az online börze időtartama alatt 4853 álláspályázat futott át a HVG Állásbörze rendszerén és most is közel 5000, folyamatosan frissülő és bővülő állásajánlat-kínálat vár Téged.

 

A rendezvény kiállítóit most egészen március 11-ig megtalálhatod a börze honlapján. http://http://www.hvgallasborze.hu/

 

A weboldalon keresztül:

- utólag is jelentkezhetsz a cégek által meghirdetett pozíciókra,

- minden fontos információt beszerezhetsz a kiállítókról, tevékenységükről és karrierlehetőségeikről,

- az interakció sem marad el: a cégek saját online standján szavazni is tudsz, valamint könnyedén elérheted a vállalat hivatalos Facebook oldalát is. http://http://www.facebook.com/HVG.Allasborze