ÚjraPohár

Lead kép


Betétdíjas pohárral az újrahasználatért!

Az elmosható pohár használata korszerű környezetterhelés-csökkentési megoldás rendezvényeken, melyet Nyugaton már régóta alkalmaznak.

A poharak erős műanyagból készülnek, rendezvénykörnyezetben ideális, és használat után elmoshatóak! Akár kisebb céges rendezvények esetében is több ezer eldobhatós műanyag poharat vált ki az Újrapohár, újra és újra használva.




Válts Zöldre az Újrapohárral!

A rendezvények hulladékának akár 60-70 százalékát is eléri a poharak aránya.// A mosható poharak bevezetésével a teljes hulladék mennyiség ennyivel is csökkenhet. Kevesebb hulladékgyűjtőre és zsákra lesz szükség, csökken a takarításra fordított pénz, idő és energia, nem kell annyi poharat hulladékként elszállítani és kezelni, tisztább lesz a környezet az eldobált poharak nélkül. A mosásra fordított víz és energia felhasználás egy pohárra nézve elenyésző ahhoz képest, amennyit az eldobhatós poharak környezeti terhelése (gyártása, majd lerakása vagy elégetése) jelent.



Hogyan vezethető be?

Először fel kell mérni az alkalmankénti pohárszükségletet, egyeztetni kell a vendéglátás lebonyolítóival. El kell oszlatni a fogyasztás csökkenését prognosztizáló félelmeket - a vendégek ugyanis szeretik az új poharaikat majd. A Zöldövezet Társulás szakemberei segítségével ki kell dolgozni a betétdíj visszaadásának helyi stratégiáját és a vendégek tájékoztatásának menetét.



Az ÚjraPohár-rendszer beindításával vállalt társadalmi felelősségvállalás értéke pénzben nem mérhető!



Legyen saját logós Újrapoharad! Keress minket!

//Az általunk forgalmazott újrapoharakat Magyarországon, magyar munkaerő és alapanyag felhasználásával gyártják.//