Kövess minket a Facebookon!

Együtt a Küdői-hegyért!

kudo2016 őszén elkezdődtek a élőhely helyreállítási munkálatok a Kerepes és Kistarcsa határán található Küdői-hegy elnevezésű területrészen. A munkában sürgős segítséget vár a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság, az önkéntes csapatok szervezésében a Zöldövezet segít.


Természetvédelmi családi nap a Fóti Somlyón!

Ismerd meg a Fóti Somlyót, találkozz szakemberekkel, nézz meg egy madárgyűrűzést, óvd meg velünk a környék élőhelyét! 2016. október 8-án, szombaton 9-től a Zöldövezet Társulás Egyesület és a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság CSALÁDI NAPOT szervez!


Bemutatkoztunk a TV-ben

k Augusztusban keresett meg minket az M1 Kék bolygó műsorának stábja. A rövid összeállításban két vezető projektünkről beszélünk: a rendezvényzöldítésről és a természetvédelmi önkéntes programról.


Lebomló csomagolóanyagok kutatás állása

A lebomló csomagolóanyagok vizsgálatában előrelépésekről számolhatunk be. A 2016. márciusában indult kutatásban az első lépések a Szent István Egyetemen történtek, melyről a Zöldövezet szakdolgozója a következő beszámolót készítette.


Velünk zöldült a hétvége

Nagyon büszkék vagyunk: hétvégén két rendezvényt zöldítettünk sikerrel! A Rosalia és a Food Truck Show elkötelezett szervezői a Zöldövezet program segítségével megtették amit lehet, hogy a szórakozás mellett a környezet védelme is fókuszba kerüljön.